Приказ основних података о документу

dc.creatorKojadinović, Milica
dc.creatorArsić, Aleksandra
dc.creatorPopović, Tamara B.
dc.creatorDebeljak-Martačić, Jasmina
dc.creatorStokić, Edita
dc.creatorMandić, Anamarija
dc.date.accessioned2021-04-20T12:59:34Z
dc.date.available2021-04-20T12:59:34Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn2211-5463
dc.identifier.urihttp://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/890
dc.publisherWiley, Hoboken
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceFEBS Open Bio
dc.titleEffects of gluten-free buckwheat cookies on plasma phospholipid fatty acid profile in healthy womenen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseBY
dc.citation.epage482
dc.citation.other8: 481-482
dc.citation.rankM23
dc.citation.spage481
dc.citation.volume8
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_rimi_890
dc.identifier.wos000437674105228
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу