Приказ основних података о документу

dc.creatorRanić, Marija M.
dc.creatorPavlović, M.
dc.creatorŠiler-Marinković, Slavica
dc.creatorDimitrijević-Branković, Suzana
dc.date.accessioned2021-04-20T12:34:45Z
dc.date.available2021-04-20T12:34:45Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttp://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/499
dc.publisherKarger, Basel
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition & Metabolism
dc.subjectpolyphenolsen
dc.subjectspent coffeeen
dc.subjectMAEen
dc.subjectRSMen
dc.titleA study on total polyphenols content in spent coffee extracts (black, espresso and filter coffee)en
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage1656
dc.citation.other63: 1655-1656
dc.citation.rankM22
dc.citation.spage1655
dc.citation.volume63
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_2456
dc.identifier.wos000324548205120
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу