Приказ основних података о документу

dc.creatorRanić, Marija M.
dc.creatorDimitrijević-Branković, Suzana
dc.creatorArsić, Aleksandra
dc.creatorIvanović, J.
dc.creatorMilutinović, Marija
dc.creatorŠiler-Marinković, Slavica
dc.date.accessioned2021-04-20T12:25:59Z
dc.date.available2021-04-20T12:25:59Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttp://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/366
dc.publisherKarger, Basel
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition & Metabolism
dc.subjectFatty Aciden
dc.subjectSpent Coffeeen
dc.subjectSupercritical Extractionen
dc.subjectSupplementen
dc.titleFatty acid profiles of supercritical extracts of commercial espresso coffee and spent coffeeen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage102
dc.citation.other58: 102-102
dc.citation.rankM22
dc.citation.spage102
dc.citation.volume58
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_1897
dc.identifier.wos000298011900225
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу