Приказ основних података о документу

Antioksidativna aktivnost ekstrakata kafe i njihov uticaj na aktivaciju trombocita

dc.contributor.advisorDimitrijević Branković, Suzana
dc.contributor.otherGlibetić, Marija
dc.contributor.otherŠiler-Marinković, Slavica
dc.contributor.otherAntonović, Dušan
dc.creatorRanić, Marija M.
dc.date.accessioned2021-04-20T13:16:09Z
dc.date.available2021-04-20T13:16:09Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5574
dc.identifier.urihttp://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=3013
dc.identifier.urihttps://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11243/bdef:Content/download
dc.identifier.urihttp://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=47640079
dc.identifier.urihttp://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1103
dc.description.abstractCoffee, as one of the most popular and consumed beverage today, is one of the world most traded commodity...en
dc.description.abstractKafa, kao jedno od najpopularnijih i najčešće konzumiranih pića danas, jedan je od prehrambenih proizvoda kojim se najviše trguje u svetu. Kao rezultat procesuiranja i pripreme kafe, ogromne količine odpadne kafe se generišu kao čvrst ostatak.sr
dc.languagesr
dc.publisherUniverzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/41030/RS//
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.subjectspent coffee groundsen
dc.subjectantioxidantsen
dc.subjectmicrovave assisted extractionen
dc.subjectresponse surface methoden
dc.subjectpolyphenolsen
dc.subjectfood composition databaseen
dc.subjectplatelets activationen
dc.subjectotpadna kafasr
dc.subjectantioksidansisr
dc.subjectekstrakcija pomoću mikrotalasasr
dc.subjectmetodologija odzivne površinesr
dc.subjectpolifenolisr
dc.subjectbaza podataka o sastavu namernicasr
dc.subjectaktivacija trombocitasr
dc.titleCoffe and spent coffee extracts antioxidative activitz and influence on blood platelets activationen
dc.titleAntioksidativna aktivnost ekstrakata kafe i njihov uticaj na aktivaciju trombocitasr
dc.typedoctoralThesis
dc.rights.licenseBY-NC-ND
dc.identifier.fulltexthttp://rimi.imi.bg.ac.rs/bitstream/id/87/1100.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_5574
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу